AnnóAnno en ny måde at købe tøj på!

AnnóAnno en ny måde at købe tøj på!
Dette indlæg indeholder reklame links. Læs mere om min reklamepolitik her >>>
Meningerne er dog helt mine egne! 😉

For ikke så lang tid siden stødte jeg på en Facebook annonce, der der var ret så interessant. Firmaet hed AnnóAnno og det der holdt min opmærksomhed var, at de bød på personlig styling ved bestilling af tøj over nettet. Hov – det var da noget nyt!

Min kære søster har i mange år været min personlige stylist, for jeg kan ligeså godt være ærlig og indrømme:

Jeg har sgu ikke så meget styr på det med mode!

Eller faktisk, det har aldrig rigtig interesseret mig. Som ung gik jeg ikke synderlig op i mode, da jeg allerede i en ung alder udviklede en frodig kropstype. Jeg kunne aldrig finde tøj der helt passede, og jeg lignede ikke de andre piger i min årgang. Det er faktisk først nu, i en alder af 37 år, og efter at jeg er blev mor, at jeg er begyndt at elske min krop, sådan som den er fra naturens side: storbarmet og bred-hoftet!

Og nu er jeg ved at få øjnene op for mode, og ærlig talt, jeg kunne godt bruge lidt hjælp!
Og der må jeg sige; dette koncept er simpelthen GENIALT!

Den første æske

Min første æske var propfyldt af lækkert tøj, 2 hele sæt med bukser, bluse og jakke/cardigan og 2 ekstra sommerbluser. Der var kun 1 bluse jeg ikke syntes om og et par bukser jeg havde i forvejen. Resten sad lige i skabet!! Nu går bloggen her jo ikke ud på mode, så jeg forskåner jer for mode-billeder af mig.
Hvis du netop som mig, er én af dem, der hader at stå og trampe rundt i et prøverum, når du skal have nyt tøj? Lyset er dårligt og man kan ikke få den rigtige vinkel i spejlet? Og alt ser bare grimt ud?! Helt ærligt, så vil du ELSKE AnnoAnno! Det eneste det kræver, er at du svarer på nogle få spørgsmål og vupti, få dage senere modtager du din box fra AnnoAnno med 5 stykker tøj, udvalgt af dygtige stylister, som alle er vant til at arbejde med curvelicious kvinder. Man betaler 100,- kr. ved oprettelse, men de fratrækkes dit køb o g vælger du at beholde alle 5 styles i boxen, så får du minus 20% rabat på hele købet, what's not to like! Læs mere om AnnoAnno på min blog: www.heltnaturligmor.dk #plussize #annoanno #stylinghjemtildøren #curvy #curvelicious Hvis du netop som mig, er én af dem, der hader at stå og trampe rundt i et prøverum, når du skal have nyt tøj? Lyset er dårligt og man kan ikke få den rigtige vinkel i spejlet? Og alt ser bare grimt ud?! Helt ærligt, så vil du ELSKE AnnoAnno! Det eneste det kræver, er at du svarer på nogle få spørgsmål og vupti, få dage senere modtager du din box fra AnnoAnno med 5 stykker tøj, udvalgt af dygtige stylister, som alle er vant til at arbejde med curvelicious kvinder. Man betaler 100,- kr. ved oprettelse, men de fratrækkes dit køb o g vælger du at beholde alle 5 styles i boxen, så får du minus 20% rabat på hele købet, what's not to like! Læs mere om AnnoAnno på min blog: www.heltnaturligmor.dk #plussize #annoanno #stylinghjemtildøren #curvy #curvelicious
Men helt oprigtigt – Hvis du netop som mig, er én af dem, der hader at stå og trampe rundt i et prøverum, når du skal have nyt tøj. så vil du ELSKE AnnoAnno! Det eneste det kræver, er at du svarer på nogle få spørgsmål og vupti, få dage senere modtager du din box fra AnnoAnno med 5 stykker tøj, udvalgt af dygtige stylister, som alle er vant til at arbejde med curvelicious kvinder.

Man betaler 100,- kr. ved oprettelse, men det trækkes fra det du køber og hvis du vælger at beholde alle 5 styles i boxen, så får du minus 20% rabat på hele købet!

 

Cph fashion week

Jeg vil også lige nævne at AnnóAnno desuden har afholdt det ENESTE plussize show under Copenhagen Fashion week i år!

For det første vil jeg lige sige, at det, at der kun er ET plussize modeshow med i ugen er under al kritik!????????
Og for det næste – så var jeg faktisk så heldig at vinde billetter til at komme med sammen med min gode veninde Majken! 🙂
AnnoAnno står bag det eneste plus size-modeshow, der hylder diversiteten og den kurvede kvindekrop og viser det bedste fra nogle nøje udvalgte stærke plus size-brands forår- og sommerkollektioner for 2019. Læs mere om AnnoAnno på min blog: www.heltnaturligmor.dk
Og der var ingen af os der havde prøvet sådan noget fancy-fint noget før, så det var en sjov oplevelse! Og så blev det holdt i Lokomotivværkstedet, så man lige kunne smutte på Fisketorvet og shoppe bagefter. Helt perfekt!!

Mit vinder-brev til AnnóAnno

For at vinde billetterne skulle man skrive til dem og fortælle, hvorfor det netop skulle være mig der skulle vinde. Og hvis du er nysgerrig, så skrev jeg bl.a. :
Kære AnnóAnno,
For godt 7 måneder siden landet jeg mit drømme job, som kodningskonsulent for Nordsjællands hospital (jeg vil spare jer for alt for mange kedelige detaljer, men det involverer Sundhedsplatformen, og der er en masse at arbejde med dér, kan I nok forestille jer!). Jeg er uddannet lægesekretær og har altid båret uniform på job, men lige pludselig skulle jeg arbejde på kontor (!!!!) og se professionel ud.
Og tænk sig, selvom vi er mange runde kvinder i Danmark, så er udvalget i butikkerne ikke helt så stor. Faktisk er den endnu mindre indenfor “kontor” tøj, og jeg vil da gerne se mindst lige så professionel ud som mine kollegaer, selvom jeg er 44+ i tøjstørrelse.
Jeres modeshow er som sendt fra himlen. Jeg vil virkelig kunne få en masse inspiration med mig, hvis jeg skulle være den heldige vinder! 
Tak for jeres arbejde med at gøre opmærksom på os plussize kvinder og vores behov for smart og moderne tøj! 🙂
venlig hilsen,
Pennie
AnnoAnno står bag det eneste plus size-modeshow, der hylder diversiteten og den kurvede kvindekrop og viser det bedste fra nogle nøje udvalgte stærke plus size-brands forår- og sommerkollektioner for 2019. Læs mere om AnnoAnno på min blog: www.heltnaturligmor.dk #plussize #copenhagenfashionweek #annoanno
Tøjet der blev vist, var simpelthen SÅ smukt! Og det bedste af alt, var at se skønne frodige kvinder, som mig selv, gå ned af catwalk’en. Jeg var helt høj da jeg kom hjem af modellernes glade energi. Og jeg glæder mig som et lille barn til juleaften, til at se hvad min næste pakke fra AnnóAnno indeholder!
Køber du tit tøj på nettet? Hvorfor og kunne du finde på at købe tøj hos AnnóAnno?
Min signature fra heltnaturligmor.dk
Er du interesseret i at læse mere om AnnóAnno og deres fabelagtige service, så besøg deres hjemmeside her >>>

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


%d bloggers like this: