Byg selv Askepots slot

Byg selv Askepots slot
Dette indlæg indeholder reklame for “Byg selv Askepot slot” fra forlaget Alvilda.
Dette er en test udført for Testfamilienetværket.
Meningerne er dog helt vores egne! 😉
Læs mere om min reklamepolitik her >>>

Byg selv Askepot slot

Dianna har den sidste måned testet denne skønne bog “Byg selv Askepot slot” fra forlaget Alvilda.
Begejstringen var stor allerede da pakken blev åbnet! Og den blev ikke mindre, da hun fandt ud af hun selv skulle være med til at bygge slottet.
Byg selv askepot slotByg selv askepot slot
Selve bogen indeholder historien om Askepot med dejlige store farverige billeder. Og bagerst i bogen findes en masse ark med model-dele der skal tages ud og samles. Ingeniør-farmand brokkede sig lidt over at logikken bag siderne ikke helt var til at finde ud af – men det lykkes dem da fint at samle det trods alt. Det tog ca. 2½-3 timer, hvor Dianna var med det meste af tiden.
Byg selv askepot slotByg selv askepot slot
Vi valgte at bruge lim til at samle slottet med så det holdte bedre til Diannas leg. Der følger små papfigurer med af personerne i eventyret og dem blev der leget med selv før slottet var færdigt.
Byg selv Askepot slotByg selv askepot slot
Slottet fylder jo en del, når det er samlet, så det er en god idé at vide hvor man vil placere det på værelset på forhånd. Det er ikke lige sådan et man samler fra gang til gang, når det skal bruges. Det er rigtig smart at slottet kan åbnes i midten, så man ikke kun kan lege med det udenpå, men også indeni. Slottet er lavet af pap, så man skal være opmærksom på at det er lidt mere skrøbelig end hvis det var lavet af plastik eller træ. Men efter vi samlede det med lim, er det ret bestandigt og fin kvalitet til prisen!
Byg selv askepot slotByg selv askepot slot
Byg selv askepot slotByg selv askepot slot
Der blev straks hevet alle mulige figurer frem fra skufferne til at indtage slottet, og der er blevet leget i dagevis med slottet. Det er både Askepots – men også Rapunzels, Tianas, Snehvide, Ariels, Elena, Sofia, Twilligt Sparkle og en million andre figurers slot.
Efter vores mening et fantastisk (grønt!) alternativ til disse plastik figurslotte, der snildt koster 800-1000 kr.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Vores vurdering af byg selv Askepot slot:

Nytteværdi: Meget god. Dette slot kan bruges til alle mindre figurer! Det er forholdsvis let at samle og kan åbnes op, så der også kan leges inde i slottet.
Holdbarhed: God. Det er lavet af pap, så det er ikke ligeså hårdt eller holdtbart som plastik. Til gengæld holder det til at blive tabt og går ikke let i stykker (obs. vi har samlet det med lim).
Pris: Meget god! 249.95 kr.  Vi synes virkelig du får værdi for pengene. Dianna har leget med slottet hvis ikke hver dag, så i hvert fald hver anden.
Kvalitet: Middel. Det er lavet af pap, men tegningerne er flotte og det ligner et slot. Indretningen af slottet er som man forventer og det er brugbart. Bogen er flot tegnet og med stor skrift.

En super fed julegave idé til dit oldebarn/barnebarn/søster/datter! 🙂

En blog der handler om hvordan LCHF og ændret fokus på sundhed kan ændre dit liv. Jeg blev efter 12 års forsøg, helt naturligt mor - besøg min blog: heltnaturligmor.dk og hør historien

Læs mere fra Heltnaturligmor: 

Naturens helt egen madkasse

Grønne juice & smoothies til hele familien

Timevis af sjov i en børnevenlig have

At male med isterninger

Abonner på mit nyhedsbrev og download min checkliste til sund hverdags juice for hele familien. Der medfølger 3 lækre, børnevenlige opskrifter. Se flere sunde opskrifter på min blog: www.heltnaturligmor.dk


1 thought on “Byg selv Askepots slot”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


%d bloggers like this: