Hud så blød som en babynumse

Hud så blød som en babynumse

Dette indlæg indeholder Reklame links. Læs her >>> om reklamepolitikken her hos Heltnaturligmor.dk

Hud så blød som en babynumse, takket været kaffe! Hvem vil ikke gerne have det?

Dette er mit hemmelige skønheds trick – og det er så let at lave selv! Ja faktisk vil jeg påstå, du aldrig behøver at købe en scrub igen!

Min hulemand og jeg drikker ALT for meget kaffe… ja som i virkelig meget kaffe, og nogle gange kan vi godt drikke en kop instant, men for det meste foretrækker vi en god, håndkværnet kop kaffe fra vores Bodum stempelkande(reklame link)

 

Homemade organic, coffee sugar scrub. Gives you perfect soft skin and leaves you smelling heavenly! This is my best beauty secret. Simple recipe and best of all, totally natural. Visit my blog: www.naturemama.net for other great natural recipes and tips for the whole family.

En vidunderlige nem og skøn måde at komme af med sin kaffegrums, er jo at finde andre funktioner til det …. om det er så er i haven for at undgå dræbersnegle (jow, jow, det er rigtigt nok!) eller som til mit bedste skønheds-trick: En lækker hjemmelavet sukker-scrub!

Kaffe har faktisk nogle egenskaber, der gør at det er ideelt til hudpleje – ja faktisk også til håret!

  • Det virker anti inflammatorisk og modvirker rødme i huden.
  • Sprængfyldt med antioxidanter, hvilket modvirker UV-skade fra solen.
  • Mindskning af cellulite – som en reaktion på at kaffe er vanddrivende og dehydrer fedtet i hudcellerne.
  • Eksfolierer og blødgør huden, der modvirker tør hud. (Kokosolien hjælper også!)

Nogle gange tilføjer jeg også kaffegrums til min hårshampoo – det hjælper på hårvækst. Jeg brugte det især efter min graviditet, hvor jeg synes mit hår havde mistet lidt fylde og glans – og det virkede!

Og faktisk, så er det også enormt gavnligt for jer mænd! Tilsæt en håndfuld kaffegrums til din shampoo og brug 2-3 min. i badet på at masserer hårrødderne, før du skyller det ud. Det modvirker hårtab, og så er det helt naturligt!!

Kaffe scrub

oktober 3, 2018
: 2 uger
: Så bli'r det ikke nemmere!

Den letteste måde at få babyblød hud!

By:

Ingredients
  • 1 del kaffegrums
  • 1 del brun farin (kan også være groft salt)
  • 1 del kokosolie
Directions
  • Step 1 Bland alle 3 dele og kom i en bøtte.
  • Step 2 Brug i badet til at eksfoliere huden eller tilsæt til din shampoo.

Jeg elsker at lave mine egne skønhedsprodukter med helt almindelige køkken ingredienser. Så er man også sikker på hvad de indeholder og at der ikke er nogen gemte eller skadelige indholdsstoffer.

Min absolut yndlings ingrediens er denne: Økologisk kokosolie (reklame link). Jeg bruger det praktisk set over alt! I min kaffe, på min hud, som en læbepomade, håndcreme, hjemmelavet tandpasta – og i fremtiden måske mange flere steder. Det er uden tvivl den mest brugte ingrediens i vores hjem.

Hvad er dit bedste skønhedstip? Har du en skøn DIY skønhedsopskrift? Del gerne i kommentarfeltet.

Hud så blød som en babynumse, takket været kaffe! Hvem vil ikke gerne have det? Dette er mit hemmelige skønheds trick – og det er så let at lave selv! Ja faktisk vil jeg påstå, du aldrig behøver at købe en scrub igen! Læs mere på min blog: www.heltnaturligmor.dk #hjemmelavet #diy #gave #bodyscrub #kaffegrums


2 thoughts on “Hud så blød som en babynumse”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


%d bloggers like this: