Gør-det-selv kalender med billeder

Gør-det-selv kalender med billeder

De sidste par år, har jeg lavet en gør-det-selv kalender med billeder til den nærmeste familie i julegave. Det har været et STORT hit! Og i år har jeg været lidt laaaangsom om at komme i gang, så det var kun oldemor der nåede at få en. Hovsa!

Men måske du står og mangler en gør-det-selv kalender med mulighed for personlige billeder? Så får du den nemlig her. Du skal blot bytte billederne ud for dine egne, printe, og så ellers udfylde med alle jeres aftaler.

HeltnaturligMors gør-det-selv kalender med billeder

Gratis gør det selv 2021 kalender

Klik her og hent din egen kopi. Indsæt dine egne billeder, gem & print. Så simpelt er det!

Jeg har både en digital kalender OG min papirs kalender. Og ja, jeg ved godt det er håbløst gammeldaws, men der er nu noget hyggeligt ved at have en kalender i papirs form.

Hvad synes du? Er du til en digital eller papirs kalender? Hvorfor?

Min signature fra heltnaturligmor.dk

 

En blog der handler om hvordan LCHF og ændret fokus på sundhed kan ændre dit liv. Jeg blev efter 12 års forsøg, helt naturligt mor - besøg min blog: heltnaturligmor.dk og hør historien

Læs mere fra HeltnaturligMor.dk:

Dianna tester

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


%d bloggers like this: