Kontakt, samarbejde og reklamer på bloggen

Jeg elsker at høre fra jer kære læsere! Jeres kommentarer og e-mails betyder alverden for mig. Jeg forsøger selvfølgelig at svare så hurtigt jeg kan, men nogle gange kommer hverdagen i vejen, og familien skal jo også passes ind i mellem. Så tak for tålmodigheden!

I kan få fat i mig på følgende måder:

Facebook gruppen, Instagram, Pinterest, Twitter og sidst men ikke mindst, min e-mail:

pennie@heltnaturligmor.dk

Samarbejde

Jeg samarbejder gerne  med virksomheder, hvor produktet, ydelsen eller oplevelsen, passer med min personlige smag og indholdet her på heltnaturligmor.dk.
I et samarbejde med en virksomhed, vurderes det om indlægget er relevant for bloggen, om jeg helt ærlig kan anbefale produktet og om det vil kunne danne rammen om et spændende og interessant indlæg, som er til inspiration for min læsere.

Hvis et indlæg er sponsoreret og lavet i samarbejde med en virksomhed, så markeres det altid tydeligt øverst i indlægget.

Kontakt

Hvis du er interesseret i at annoncere på bloggen eller vil høre nærmere om muligheden for et sponsoreret indlæg, er du velkommen til at tage kontakt til mig direkte på:

pennie@heltnaturligmor.dk

En blog der handler om hvordan LCHF og ændret fokus på sundhed kan ændre dit liv. Jeg blev efter 12 års forsøg, helt naturligt mor - besøg min blog: heltnaturligmor.dk og hør historien

Hvis du er glad for mine indlæg, er du velkommen til at dele dem på de sociale medier – men husk venligst at linke tilbage til bloggen og tilkendegiv at jeg er forfatteren. 🙂

Gæsteindlæg

Jeg skriver alle indlægene selv, men jeg tager dog gerne imod gæsteindlæg, såfremt det er originalt og i linje med mit overordnet budskab om sundhed og familielivstil. Hvis du ønsker at være gæst på bloggen, så skal dit indlæg gerne indeholde 300-500 ord og 3 originale billeder, størrelse 1200×725 px. (Det er denne størrelse jeg bruger til “hoved”-billedet). Reklamelinks i gæsteindlæg er ikke tilladt. Vær venlig også at inkludere et personligt billed og kort biography der linker tilbage til din hjemmeside/blog.

Send dit indlæg til: pennie@heltnaturligmor.dk

Jeg planlægger ca. 1 måned i forvejen. Overvej dette hvis dit indlæg er sæson præget, påske, jul etc. 

Annoncering

Her på Heltnaturligmor finder du annoncer. Annoncerne kommer udefra og er ikke et udtryk for ting eller produkter, jeg nødvendigvis anbefaler.

Jeg ser dog helst, at der ikke er annoncer, der direkte modstrider emnet her på bloggen, men det er ikke så let at styre – så jeg håber du vil bære over med, hvis du ser noget der ikke helt passer ind i temaet på bloggen.

Hvis du er interesseret i at annoncere på Heltnaturligmor kan du kontakte mig på pennie@heltnaturligmor.dk for priser og muligheder.

 

Hvad er et “reklame link”?

Mange (men ikke alle) af mine links på Heltnaturligmor.dk er “reklame links”. Dette betyder at den indeholder en trackingkode, der gør, at jeg får udbetalt en mindre kommision af salget, hvis du køber noget igennem mit link. Prisen er den samme for dig, uanset om du anvender mit reklame link eller ej.

Nogle gange, anvender jeg måske et reklame link, men giver dig også en rabatkode til salget. Og i disse tilfælde får jeg stadig en mindre kommision, men du betaler faktisk MINDRE ved at anvende den kode jeg udleverer! 😉

Hvis du har tænkt dig at købe et produkt jeg linker til på min side og gerne vil støtte min Heltnaturligmor-mission (hvilket jeg sætter STOR pris på!), kan du finde reklame links til mange af de hverdags- og køkkenprodukter jeg anvender, på min “Shop mit Køkken” og (snarlig oprettet) ressourceside.

Tak fordi du læser med!!

Copyright og rettigheder

Tekst og billeder her på Heltnaturligmor.dk er beskyttet af loven om ophavsret og må ikke kopieres og genbruges. Mit indhold må ikke bruges i nogen form for kommercielle sammenhænge uden foregående aftale med mig. Du er dog, som skrevet ovenover, altid velkommen til at dele links fra min side på sociale medier som fx Facebook og Instagram.

Hvis du selv er blogger, er du meget velkommen til at lade dig inspirere af mine opskrifter og gengive dem. Du skal dog skrive din egen tekst og selv tage billeder og jeg vil da blive glad hvis du henviste til min side.