LCHF morgenmad på den lette måde

LCHF morgenmad på den lette måde

Det er ikke tit jeg spiser morgenmad faktisk – men når jeg så gør det, så er det med stil! I starten bestod min morgen mad næsten altid af enten to ting:

En omelet med diverse grønt/bær/kød jeg havde i køleskabet eller græsk yoghurt med nøddeknas og bær.

En ulempe ved at spise LCHF, er at du godt kan komme ind i sådan en lidt ond "ægge"-cirkel. Forstå mig ret, æg er et vidunder produkt! Det indeholder alt godt, intet skidt og kan laves på tusinde forskellige måder. Men man kan altså godt køre lidt ægge-træt efter en måneds tid med æg til morgenmad og ved snack tider. Så derfor spiser jeg simpelthen altid rester til morgenmad. Ja, det lyder skørt, ved det godt. Men prøv lige at tænke over det engang. Hvem i alverden har sagt at man SKAL spise havregryn og lign. til morgenmad?! Jeg elsker et godt brunch bord, og der er da masser af varm mad. Og jeg elsker kød og grøntsager! BUM - læg det hele sammen, og JEPS - jeg spiser varme rester til min morgenmad! Læs mere om LCHF på min blog: www.heltnaturligmor.dk En ulempe ved at spise LCHF, er at du godt kan komme ind i sådan en lidt ond "ægge"-cirkel. Forstå mig ret, æg er et vidunder produkt! Det indeholder alt godt, intet skidt og kan laves på tusinde forskellige måder. Men man kan altså godt køre lidt ægge-træt efter en måneds tid med æg til morgenmad og ved snack tider. Så derfor spiser jeg simpelthen altid rester til morgenmad. Ja, det lyder skørt, ved det godt. Men prøv lige at tænke over det engang. Hvem i alverden har sagt at man SKAL spise havregryn og lign. til morgenmad?! Jeg elsker et godt brunch bord, og der er da masser af varm mad. Og jeg elsker kød og grøntsager! BUM - læg det hele sammen, og JEPS - jeg spiser varme rester til min morgenmad! Læs mere om LCHF på min blog: www.heltnaturligmor.dk #morgenmad #lchf #heltnaturligmor #rester

En ulempe ved at spise LCHF, er at du godt kan komme ind i sådan en lidt ond “ægge”-cirkel. Forstå mig ret, æg er et vidunder produkt! Det indeholder alt godt, intet skidt og kan laves på tusinde forskellige måder. Men man kan altså godt køre lidt ægge-træt efter en måneds tid med æg til morgenmad og ved snack tider.

Så derfor spiser jeg simpelthen altid rester til morgenmad. Ja, det lyder skørt, ved det godt. Men prøv lige at tænke over det engang.

Hvem i alverden har sagt at man SKAL spise havregryn og lign. til morgenmad?! Jeg elsker et godt brunch bord, og der er da masser af varm mad. Og jeg elsker kød og grøntsager!

Så ja – jeg spiser varme (faktisk foretrækker jeg dem kolde….) rester til min morgenmad!

Så derfor spiser jeg simpelthen altid rester til morgenmad. Ja, det lyder skørt, ved det godt. Men prøv lige at tænke over det engang. Hvem i alverden har sagt at man SKAL spise havregryn og lign. til morgenmad?! Jeg elsker et godt brunch bord, og der er da masser af varm mad. Og jeg elsker kød og grøntsager! BUM - læg det hele sammen, og JEPS - jeg spiser varme rester til min morgenmad! Læs mere om LCHF og mine tips og tricks til hvordan I kan leve sundt uden at savne! www.heltnaturligmor.dkSå derfor spiser jeg simpelthen altid rester til morgenmad. Ja, det lyder skørt, ved det godt. Men prøv lige at tænke over det engang. Hvem i alverden har sagt at man SKAL spise havregryn og lign. til morgenmad?! Jeg elsker et godt brunch bord, og der er da masser af varm mad. Og jeg elsker kød og grøntsager! BUM - læg det hele sammen, og JEPS - jeg spiser varme rester til min morgenmad! Læs mere om LCHF og mine tips og tricks til hvordan I kan leve sundt uden at savne! www.heltnaturligmor.dkI starten på LCHF kan jeg huske, at det var svært at finde erstatninger for brød & pasta (mine 2 yndlings stivelses-spise!) Med tiden er det heldigvis blevet lettere, men i starten var det meget svært at overskue! Jeg fandt en hulens masse (besværlige) opskrifter, hvor der skulle alle mulige underlige ingredienser i, som jeg ALDRIG havde hørt om før. Og det blev aldrig sådan helt så godt som jeg forventede... for jeg forventede jo, at det ville smage, som det altid har gjort! Så før du hopper ud i at lave LCHF lasagneplader, eller bage LCHF brødopskrifter, så stop lige et øjeblik. LCHF går ud på at spise gode sunde grøntsager og fedtsyrer. Prøv i starten at undgå at falde i "erstatningsfælden" og find i stedet grønne erstatninger, der tilsætter smag til din mad i stedet. Og så er det MEGET lettere, da naturen allerede har sørget for den gode smag! Læs om LCHF og flere gode sunde familieopskrifter på min blog: www.heltnaturligmor.dk #sundhed #lchf #eatfatlosefat #mums #letogsundt

I dag fx fik jeg en rest hakkebøf med broccoli og bearnaisemayo – MUMS siger jeg bare!

Men nu spiser jeg så heller ikke tidlig morgenmad. Jeg snupper et glas vand og bullet-coffee og senere ved 9-tiden, kaster jeg mig så over mine rester!

For mig kræver det faktisk ikke særligt meget at spise LCHF til frokost (det er resten af dagen der trækker tænder, og kræver rygrad og viljestyrke!). Jeg sørger blot for et rigtig lækkert måltid til aften og laver gerne lidt ekstra, så der er rigeligt med rester til næste dags morgenmad, og så spiser jeg tapas til frokost (minus kiks og brød).

Ja, så bli’r det altså ikke meget mere simpelt!

Når jeg ind i mellem så bliver ægge-træt, så laver jeg nogle gange disse i stedet som en lille varm snack:

 

Hot Peber-dogs

Nok til 1 voksen halv-sulten kvinde

1 rød peberfrugt

1 kyllingepølse skåret i 2 dele

2 skiver bacon

Skær den røde peberfrugt over, fjern indmaden.

Læg pølsen i peberfrugten, vikl bacon om og steg i ovnen indtil baconen er sprødt!

Hvis det godt må være stærkt, kan du evt. substituere den røde peber med en jalapenos eller padron peber 😉

Velbekomme!

Når jeg ind i mellem så bliver ægge-træt, så laver jeg nogle gange disse i stedet som en lille varm snack: Hot Peber-dogs Nok til 1 voksen halv-sulten kvinde 1 rød peberfrugt 1 kyllingepølse 2 skiver bacon Skær den røde peberfrugt over, fjern indmaden. Læg pølsen i peberfrugten, vikl bacon om og steg i ovnen indtil baconen er sprødt! Hvis det godt må være stærkt, kan du evt. substituere den røde peber med en jalapenos eller padron peber ;) Velbekomme!   Når jeg ind i mellem så bliver ægge-træt, så laver jeg nogle gange disse i stedet som en lille varm snack: Hot Peber-dogs Nok til 1 voksen halv-sulten kvinde 1 rød peberfrugt 1 kyllingepølse 2 skiver bacon Skær den røde peberfrugt over, fjern indmaden. Læg pølsen i peberfrugten, vikl bacon om og steg i ovnen indtil baconen er sprødt! Hvis det godt må være stærkt, kan du evt. substituere den røde peber med en jalapenos eller padron peber ;) Velbekomme! #lchf #lowcarb #sundhed #nemsnack

Hvad laver du til den lille sult – når det både skal være sundt og hurtigt?

Del gerne i kommentarerne.

Min signature fra heltnaturligmor.dk

Når jeg ind i mellem så bliver ægge-træt, så laver jeg nogle gange disse i stedet som en lille varm snack: Hot Peber-dogs Nok til 1 voksen halv-sulten kvinde 1 rød peberfrugt 1 kyllingepølse 2 skiver bacon Skær den røde peberfrugt over, fjern indmaden. Læg pølsen i peberfrugten, vikl bacon om og steg i ovnen indtil baconen er sprødt! Hvis det godt må være stærkt, kan du evt. substituere den røde peber med en jalapenos eller padron peber ;) Velbekomme! #lchf #lowcarb #sundhed #nemsnack

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


%d bloggers like this: