Min LCHF start på dagen!

Min LCHF start på dagen!

Dette indlæg indeholder Reklame links. Læs her >>> om reklamepolitikken her hos Heltnaturligmor.dk

Noget af det jeg lige skulle vænne mig til, når man spiser LCHF, er at det er tilladt at komme fløde i kaffen!

Ja du læste rigtigt!

Men det er så ikke det eneste…

Måske du har hørt udtrykket før, men når man spiser LCHF, så drikker man for det meste også “Bullet Coffee”. Og nej det er ikke (kun) fordi det vækker én, som et skud fra en startpistol, men fordi den er bedst lavet i en “bullet blender”. Nogle kommer smør, kaffe og fløde i, men jeg foretrækker min med kokosolie.

 

Kokosolie i en bullet coffee er lidt smag og behag, men jeg ELSKER bare den der “PinaColada-feeling” jeg får, når jeg nyder min kaffe om morgenen. Jeg har aldrig været en type, der har været vild med morgenmad. For mig er det, det letteste måltid at springe over, jeg vil faktisk hellere sove de 20 min. længere 😉

Og det bedste er, at med LCHF er det faktisk tilladt. Jeg snupper mig bare sådan en badboy her i stedet.

 

Den bedste LCHF start på dagen er min bullet coffee. Faktisk har jeg aldrig været vild med morgenmad og sover hellere længere om morgenen, og når man spiser efter LCHF principperne, passer det perfekt! Læs på bloggen, hvordan jeg laver min bullet coffee og andre sunde og nærende opskrifter til dig og din familie: www.heltnaturligmor.dk

LCHF Bullet Kaffe

1 kop god kaffe

1 tsk. god kvalitets kokosolie (med el. uden smag – prøv dig frem!) – alternativt lurpak smør

1 spsk fløde

Sødemiddel, hvis du foretrækker din kaffe lidt sød. (Jeg bruger den flydende fra Lidl, når jeg har lyst til lidt sødt i min kaffe)

 

How to

Kør kaffe og olie/smør en tur i blenderen eller med stavblenderen.

eller ryst godt sammen i en cocktail mixer med rom 😉

Tilsæt fløde og sødemiddel & nyd din morgen!

Den bedste LCHF start på dagen er min bullet coffee. Faktisk har jeg aldrig været vild med morgenmad og sover hellere længere om morgenen, og når man spiser efter LCHF principperne, passer det perfekt! Læs på bloggen, hvordan jeg laver min bullet coffee og andre sunde og nærende opskrifter til dig og din familie: www.heltnaturligmor.dk #bulletcoffee #lchf #godmorgen #coffee

Sådan en fætter her, holder mig snildt mæt indtil frokost tid.

Hvordan brygger du din yndlingskaffe? Har du fundet den ultimative kaffeopskrift? Del gerne i kommentarfeltet!

Godmorgen og Skål i et godt skud Bullet Coffee!

Min signature fra heltnaturligmor.dk

 

 

 

 

Sød & Sjov kaffe printable fra mig til dig!

Sjov printable om kaffe. Læs hvordan jeg brygger min LCHF bullet coffee og andre gode LCHF tips på min blog: www.heltnaturligmor.dk

 1 thought on “Min LCHF start på dagen!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


%d bloggers like this: