Pulled Pork – sukkerfri men stadig smagfuld

Pulled Pork – sukkerfri men stadig smagfuld

Dette indlæg indeholder Reklame links. Læs her >>> om reklamepolitikken her hos Heltnaturligmor.dk

En af vores absolut favorit grill-opskrifter er “pulled pork”! Og jeg plejede at lave en fantastisk smagfuld én, smækfyldt med brun farin og chili, før vi blev low-carbere. Her om sommeren kan vi simpelthen ikke undvære opskriften, og derfor blev jeg nødt til at lege lidt og finde den helt perfekte sukkerfri version.

Helt ærlig, så er den ligeså fantastisk og smagfuld som den sukker-fyldte og min mave og jeg er stadig venner dagen efter!

Pulled Pork

juli 19, 2019
: 4 portioner (og masser af rester!)
: Mellem-svær

Lækker, smagfuld, sukkerfri pulled pork

By:

Ingredients
  • 1 svinekam uden svær, ca. 2,5 kg.
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk olie (Jeg bruger oliven olie)
  • 2 dl tomat puré
  • 2 dl vand
  • 10 dråber tabasco
  • 2 spsk røget paprika
  • 2 tsk chili pulver (vi kan godt lide lidt spark og tilføjer nogle gange lidt mere!)
  • 4 spsk Sukrin gold (brun farin erstatning)
  • 2 spsk Dijon sennep
  • 1 dl æble eddike
  • 1 spsk salt
Directions
  • Step 1 Hak løg og hvidløg fint og steg i en kasserolle indtil løgene er klare.
  • Step 2 Tilsæt resten og lad det småkoge i ca. 15 min.
  • Step 3 Lad marinaden køle ned indtil du skal anvende den.
  • Step 4 Smør stegen ind i et ordenlig lag af marinade, dæk med film og lad stegen trække i køleskabet natten over.
  • Step 5 Næste dag, 12 timer før spisetid, sættes stegen i en forvarmet ovn på 110 grader.
  • Step 6 12 timer senere, trækkes kødet fra hinanden med 2 gafler.
  • Step 7 Hæld den sidste del af marinaden over kødet.
  • Step 8 Servér med hjemmebagt LCHF burgerboller og coleslaw – Velbekomme!

Vi plejer altid at få en hjemmerørt chilimayo til – men hvis man ikke lige orker, kan man også købe denne her

(det er vores yndlings!) 🙂

 

Tilbehøret gør en forskel!

Jeg serverer altid min pulled pork med coleslaw som tilbehør. Det hører bare sammen, som sovs & kartofler… som whiskey og kaffe…. som fredag aften og rødvin… (du ved hvad jeg mener) 😉

Jeg har lavet coleslaw på en million forskellige måder, men min yndlings er den helt klassiske: Spidskål i tynde strimler med revet gulerødder og en dressing af ½-del cremefraiche og ½-del mayonnaise (+ lidt æble eddike og salt).

coleslaw opskrift

Simpelt og SÅ lækkert! Alt efter humøret, topper jeg gerne coleslaw’en med lidt hakkede nødder; helst pekan nødder eller mandler.

Jeg kunne spise dette hver dag (hele dagen) sommeren lang – så lækkert er det!

Hvad er dine yndlings (sunde) sommer opskrifter? Del gerne!



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *