Rødbede juice med ingefær og æble

Rødbede juice med ingefær og æble

Så blev det endelig min tur til at lave skøn hjemmelavet juice!

Min skønne veninde “D” spurgte mig om jeg ville have hendes juicer. Hun synes den tog alt for meget køkkenplads og hun fik ikke rigtig brugt den.

SELVFØLGELIG! skyndte jeg mig at svare. Jeg har ønsket mig en juicer i flere år – men min skønne (hule)mand studerer stadig – så der er desværre vigtigere ting at bruge økonomi på, du ved husleje, forsikring, strøm… alt det kedelige!

Men heldigvis for mig, var det her lige præcis den samme model jeg havde kigget efter!

 

My very own philips juicer! I already love it. I'm not planning on juicing every day , but maybe 1-2 times to get some extra vitamins. My favorite juice at the moment is beet, ginger and apple. Visit my blog: www.Naturemama.net to get the recipe and many more.

Philips juicer, Quick clean 1,5 L (et affiliate link)

Min nye køkken-ven ved siden af min BEDSTE køkken-ven! (et affiliate link)

Indtil videre er min yndlings juice en simpel én med masser af farve og PANG! Og jeg elsker at den også er sød og ingefær-frisk samtidig! Hulemanden synes den er lige stærk nok, så hans og lilletrolden plejer at få en sjat ekstra vand eller æblejuice oveni. Det kan du selvfølgelig også gøre, hvis du også synes den er lidt for PANG! I love it! <3

Den flotte røde

juni 30, 2018
: 4 personer
: Så let som at klø sig i .....

Skøn læskende juice med et lille PANG!

By:

Ingredients
  • 4 medium størrelse rødbeder, uden skræl hvis du foretrækker.
  • 2 æbler
  • 1 klump ingefær, ca. 2 x 2 cm.
  • 2 appelsiner uden skræl
Directions
  • Step 1 Juice det hele, gerne med ingefæren midt i mellem det andet grønt og frugt, så du får mest ud af smagen.
  • Step 2 Server i et højt glas med isterninger og sugerør!
  • Step 3 Velbekomme 🙂

En test før du køber er altid en god idé!

Altså nu er jeg jo ret heldig, at jeg har så god en veninde med et lille køkken – så det er jo ret heldigt at jeg kan teste om juiceren bliver brugt, før jeg går ud og køber en. Hulemanden har det med at klage over, at jeg er glad for at købe køkkengadgets, og de optager alt for meget plads i forhold til hvor tit de bliver brugt…

… meeeeen så kigger jeg bare ud mod værkstedet, og så snakker vi så heller ikke mere om det! 😉

Det jeg synes, der er skønt ved denne Philips model, er at det store juice-hul (ja, undskyld – hvordan skal det ellers beskrives!?) er ret stort, så der er plads til hele frugter, så du ikke skal bruge al for meget tid på at skære det til. Og så var jeg faktisk glædelig overrasket over, hvor let den var at gøre ren. Altså det er jo ikke en magisk juicer, der rengør sig selv, men den er nem at skylle og lige til at køre over med en svamp.

Og nu er mit største problem faktisk at finde noget at bruge al grøntsags- og frugtkødet der er tilovers…. nogen gode ideer??

Og hvad med dig kære læser….

Laver du din egen juice? Og hvad er din yndlings opskrift?

Del gerne dine erfaringer i kommentarerne!

Min signature fra heltnaturligmor.dk

Få opskriften på den lækreste rødbede juice. Selv min lille datter på 2 år elsker denne. For at se opskriften og mange flere til en sund familie livsstil, klik videre på min blog: heltnaturligmor.dk #sundhed #juice #nemopskrift #sundfamilie #økologi #ingefær


1 thought on “Rødbede juice med ingefær og æble”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


%d bloggers like this: