Shop mit køkken

Mit køkken er uden tvivl det rum i huset, hvor jeg tilbringer mest tid. Det er også det rum jeg har indrettet flest gange! For godt 13 år siden købte vi et håndværkertilbud i Nordsjælland og efterhånden har vi fået skiftet alt ud undtagen taget og køkkenet! Så jeg hygger mig stadig i mit slidte rustikke køkken, og jeg synes da der er en vis charme i det. Jeg er helt sikkert mere til den rustikke (franske land)stil i køkkenet frem for rene linjer og mat stål. Men sådan er vi jo så forskellige.

Mit køkken er uden tvivl det rum i huset, hvor jeg tilbringer mest tid. Det er også det rum jeg har indrettet flest gange! For godt 13 år siden købte vi et håndværkertilbud i Nordsjælland og efterhånden har vi fået skiftet alt ud undtagen taget og køkkenet! Så jeg hygger mig stadig i mit slidte rustikke køkken, og jeg synes da der er en vis charme i det. Jeg er helt sikkert mere til den rustikke (franske land)stil i køkkenet frem for rene linjer og mat stål. Men sådan er vi jo så forskellige.    Men et sted jeg bestemt ikke går på kompromis er med mine køkkenmaskiner!! Her betyder kvalitet altså noget. Jeg har før i tiden som studerende købt el-kedler og toastere i Netto på tilbud til de der 79 kr.  Men de holder bestemt også derefter. Når man går op i god og sund mad, så er kvaliteten af udstyr et fjollet sted at spare. Dog er jeg stadig jyde inderst inde, så et godt tilbud har jeg svært ved at sige nej til. Læs mere om mit køkken på bloggen: www.heltnaturligmor.dkMit køkken er uden tvivl det rum i huset, hvor jeg tilbringer mest tid. Det er også det rum jeg har indrettet flest gange! For godt 13 år siden købte vi et håndværkertilbud i Nordsjælland og efterhånden har vi fået skiftet alt ud undtagen taget og køkkenet! Så jeg hygger mig stadig i mit slidte rustikke køkken, og jeg synes da der er en vis charme i det. Jeg er helt sikkert mere til den rustikke (franske land)stil i køkkenet frem for rene linjer og mat stål. Men sådan er vi jo så forskellige.    Men et sted jeg bestemt ikke går på kompromis er med mine køkkenmaskiner!! Her betyder kvalitet altså noget. Jeg har før i tiden som studerende købt el-kedler og toastere i Netto på tilbud til de der 79 kr.  Men de holder bestemt også derefter. Når man går op i god og sund mad, så er kvaliteten af udstyr et fjollet sted at spare. Dog er jeg stadig jyde inderst inde, så et godt tilbud har jeg svært ved at sige nej til. Læs mere om mit køkken på bloggen: www.heltnaturligmor.dk #shopmitkøkken #voreshus #rustikt #hjemkærehjem

Men et sted jeg bestemt ikke går på kompromis er med mine køkkenmaskiner!! Her betyder kvalitet altså noget. Jeg har før i tiden som studerende købt el-kedler og toastere i Netto på tilbud til de der 79 kr.  Men de holder bestemt også derefter. Når man går op i god og sund mad, så er kvaliteten af udstyr et fjollet sted at spare. Dog er jeg stadig jyde inderst inde, så et godt tilbud har jeg svært ved at sige nej til. 😉

 

Køkkenmaskiner

Min bedste-køkken ven. En helt uundværlig stykke værktøj i mit køkken. Læs mig blog og se hvad jeg ellers bruger hver dag i køkkenet på bloggen: www.heltnaturligmor.dk Min bedste-køkken ven. En helt uundværlig stykke værktøj i mit køkken. Læs mig blog og se hvad jeg ellers bruger hver dag i køkkenet på bloggen: www.heltnaturligmor.dk #shopmitkøkken #kitchenaid #mixer #røremaskine #køkkenudstyr Min bedste-køkken ven. En helt uundværlig stykke værktøj i mit køkken. Læs mig blog og se hvad jeg ellers bruger hver dag i køkkenet på bloggen: www.heltnaturligmor.dk #shopmitkøkken #philips #juicer #køkkenudstyr Min bedste-køkken ven. En helt uundværlig stykke værktøj i mit køkken. Læs mig blog og se hvad jeg ellers bruger hver dag i køkkenet på bloggen: www.heltnaturligmor.dk #shopmitkøkken #philips #airfryer #køkkenudstyr
Min bedste-køkken ven. En helt uundværlig stykke værktøj i mit køkken. Læs mig blog og se hvad jeg ellers bruger hver dag i køkkenet på bloggen: www.heltnaturligmor.dk #shopmitkøkken #bamix #stavblender #køkkenudstyr Min bedste-køkken ven. En helt uundværlig stykke værktøj i mit køkken. Læs mig blog og se hvad jeg ellers bruger hver dag i køkkenet på bloggen: www.heltnaturligmor.dk #shopmitkøkken #bosch #kaffekværn #køkkenudstyr Min bedste-køkken ven. En helt uundværlig stykke værktøj i mit køkken. Læs mig blog og se hvad jeg ellers bruger hver dag i køkkenet på bloggen: www.heltnaturligmor.dk #shopmitkøkken #crockpot #slowcooker #køkkenudstyr Min bedste-køkken ven. En helt uundværlig stykke værktøj i mit køkken. Læs mig blog og se hvad jeg ellers bruger hver dag i køkkenet på bloggen: www.heltnaturligmor.dk #shopmitkøkken #sodastream #sodavandsmaskine #køkkenudstyr

Køkkenredskaber

Jeg arbejdede i en kort periode i Inspiration, og fik en ret så nyttig viden omkring køkkenredskaber og deslige – og her må jeg bare understrege: Det kan ikke betale sig at spare!

Hvis du først køber dig det rigtige udstyr, kan det holde HELE livet. Den bedste køkkeninvestering jeg har lavet (udover min bedste køkkenven, min Kitchenaid), er uden tvivl mine Eva Trio gryder!!

Så skal jeg give dig et godt råd til hvad, der er værd at investere i som madelsker, så er det gode gryder og pander! Jeg er selv vild med Eva Trio og Le Creuset; både pga. kvaliteten men også bestemt æstetikken.

 Min bedste-køkken ven. En helt uundværlig stykke værktøj i mit køkken. Læs mig blog og se hvad jeg ellers bruger hver dag i køkkenet på bloggen: www.heltnaturligmor.dk #shopmitkøkken #evatrio #gryde #køkkeredskab Min bedste-køkken ven. En helt uundværlig stykke værktøj i mit køkken. Læs mig blog og se hvad jeg ellers bruger hver dag i køkkenet på bloggen: www.heltnaturligmor.dk #shopmitkøkken #evatrio #sautepande #køkkereskab Min bedste-køkken ven. En helt uundværlig stykke værktøj i mit køkken. Læs mig blog og se hvad jeg ellers bruger hver dag i køkkenet på bloggen: www.heltnaturligmor.dk #shopmitkøkken #lecreuset #stegepande #køkkereskab Min bedste-køkken ven. En helt uundværlig stykke værktøj i mit køkken. Læs mig blog og se hvad jeg ellers bruger hver dag i køkkenet på bloggen: www.heltnaturligmor.dk #shopmitkøkken #microplane #rivejern #køkkeredskab
Min bedste-køkken ven. En helt uundværlig stykke værktøj i mit køkken. Læs mig blog og se hvad jeg ellers bruger hver dag i køkkenet på bloggen: www.heltnaturligmor.dk #shopmitkøkken #gefu #spiralizer #køkkeredskab Min bedste-køkken ven. En helt uundværlig stykke værktøj i mit køkken. Læs mig blog og se hvad jeg ellers bruger hver dag i køkkenet på bloggen: www.heltnaturligmor.dk #shopmitkøkken #lecreuset #fad #køkkeredskab Min bedste-køkken ven. En helt uundværlig stykke værktøj i mit køkken. Læs mig blog og se hvad jeg ellers bruger hver dag i køkkenet på bloggen: www.heltnaturligmor.dk #shopmitkøkken #zwilling #knive #køkkeredskab Min bedste-køkken ven. En helt uundværlig stykke værktøj i mit køkken. Læs mig blog og se hvad jeg ellers bruger hver dag i køkkenet på bloggen: www.heltnaturligmor.dk #shopmitkøkken #lecreuset #wok #køkkeredskab

Bageredskaber

Et af mit tidligste minder jeg har af min mor, er hvor vi bager sammen i køkkenet. Jeg kan ikke huske hvad vi bagte, men jeg kan huske at jeg fik lov at slikke dejskraberen bagefter! Jeg prøver selv at tage min datter med i køkkenet så meget som muligt. Og i den henseende, går jeg efter udstyr der er let at håndtere og holdbart.

Dine kager og bagværk bliver kun ligeså godt som dit udstyr tillader. Jeg elsker at bage sammen med min lille pige, men så skal udstyret også være holdbart. Se her hvilke bageredskaber jeg foretrækker at anvende i mit køkken: www.heltnaturligmor.dk  Dine kager og bagværk bliver kun ligeså godt som dit udstyr tillader. Jeg elsker at bage sammen med min lille pige, men så skal udstyret også være holdbart. Se her hvilke bageredskaber jeg foretrækker at anvende i mit køkken: www.heltnaturligmor.dk #bagning #børnikøkkenet #funktion #springform #shopmitkøkken Dine kager og bagværk bliver kun ligeså godt som dit udstyr tillader. Jeg elsker at bage sammen med min lille pige, men så skal udstyret også være holdbart. Se her hvilke bageredskaber jeg foretrækker at anvende i mit køkken: www.heltnaturligmor.dk #bagning #børnikøkkenet #pillivuyt #tærtefad #shopmitkøkken Dine kager og bagværk bliver kun ligeså godt som dit udstyr tillader. Jeg elsker at bage sammen med min lille pige, men så skal udstyret også være holdbart. Se her hvilke bageredskaber jeg foretrækker at anvende i mit køkken: www.heltnaturligmor.dk #bagning #børnikøkkenet #LÉKUÉ #muffinsform #shopmitkøkken
Dine kager og bagværk bliver kun ligeså godt som dit udstyr tillader. Jeg elsker at bage sammen med min lille pige, men så skal udstyret også være holdbart. Se her hvilke bageredskaber jeg foretrækker at anvende i mit køkken: www.heltnaturligmor.dk #bagning #børnikøkkenet #Evatrio #brødform #shopmitkøkken Dine kager og bagværk bliver kun ligeså godt som dit udstyr tillader. Jeg elsker at bage sammen med min lille pige, men så skal udstyret også være holdbart. Se her hvilke bageredskaber jeg foretrækker at anvende i mit køkken: www.heltnaturligmor.dk #bagning #børnikøkkenet #Rösti #magretheskål #shopmitkøkken Dine kager og bagværk bliver kun ligeså godt som dit udstyr tillader. Jeg elsker at bage sammen med min lille pige, men så skal udstyret også være holdbart. Se her hvilke bageredskaber jeg foretrækker at anvende i mit køkken: www.heltnaturligmor.dk #bagning #børnikøkkenet #Evatrio #bradpande #shopmitkøkken Dine kager og bagværk bliver kun ligeså godt som dit udstyr tillader. Jeg elsker at bage sammen med min lille pige, men så skal udstyret også være holdbart. Se her hvilke bageredskaber jeg foretrækker at anvende i mit køkken: www.heltnaturligmor.dk #bagning #børnikøkkenet #Patisse #shopmitkøkken

Diverse

Jeg prøver at være så “grøn” som muligt i mit køkken, og det har betydet, at der de sidste par år er sneget et par nye køkkenredskaber ind i skabene.

Jeg prøver at være så "grøn" som muligt i mit køkken, og det har betydet, at der de sidste par år er sneget et par nye køkkenredskaber ind i skabene. Læs mere på min blog: www.heltnaturligmor.dk #grøntkøkken #bæredygtighed #paspånaturen #vielskermoderjord Jeg prøver at være så "grøn" som muligt i mit køkken, og det har betydet, at der de sidste par år er sneget et par nye køkkenredskaber ind i skabene. Læs mere på min blog: www.heltnaturligmor.dk #grøntkøkken #bæredygtighed #paspånaturen #vielskermoderjord Jeg prøver at være så "grøn" som muligt i mit køkken, og det har betydet, at der de sidste par år er sneget et par nye køkkenredskaber ind i skabene. Læs mere på min blog: www.heltnaturligmor.dk #grøntkøkken #bæredygtighed #paspånaturen #vielskermoderjord Jeg prøver at være så "grøn" som muligt i mit køkken, og det har betydet, at der de sidste par år er sneget et par nye køkkenredskaber ind i skabene. Læs mere på min blog: www.heltnaturligmor.dk #grøntkøkken #bæredygtighed #paspånaturen #vielskermoderjord

Kogebøger

Jeg ELSKER kogebøger! Det er et sted jeg henter masser af inspiration og de bedste af dem er nærmest helt klistret sammen i siderne, da de har stået lige op af gryder og skålene mens man har knoklet i køkkenet! Jeg elsker at tage udgangspunkt i en opskrift fra en kogebog, og så lave opskriften til min egen med et twist.

Spis dig mæt og glad af Jane Faerber er min LCHF-bibel! Hver gang jeg laver en reboot eller trænger til en lchf opfrisker, vender jeg tilbage til start! Læs mere om lchf og hvilke kogebøger jeg elsker på min blog: www.heltnaturligmor.dk Spis dig mæt og glad af Jane Faerber er min LCHF-bibel! Hver gang jeg laver en reboot eller trænger til en lchf opfrisker, vender jeg tilbage til start! Læs mere om lchf og hvilke kogebøger jeg elsker på min blog: www.heltnaturligmor.dk #lchf #janefaeber #kogebøger #shopmitkøkken Gordon Ramsay, verdens mest hotte kok! Og så laver han skøn mad også. Dette er en af mine yndlingskogebøger af hans. Læs hvad jeg ellers har i mit køkken på bloggen: www.heltnaturligmor.dk Mickeys kogebog var min første kogebog og jeg har købt den til min datter også. Den er fyldt med lækre og lette retter dit barn sagtens kan lave sammen med dig! Læs hvilke kogebøger jeg ellers anvender i mit køkken på www.heltnaturligmor.dk
Et drømmescenarie for mig ville været at kunne følge Claus Meyers Almanak et helt år fra start til slut! Helt fantastisk mad og super inspirerende. Læs på bloggen, hvilke kogebøger jeg ellers har i mit køkken, www.heltnaturligmor.dk Jamies 30 min. meals, en af mine yndlings kogebøger herhjemme, når det skal gå stærkt, men det ikke skal gå ud over smagen! Se hvilke andre kogebøger jeg har i min samling på bloggen: www.heltnaturligmor.dk En af mine yndlingskokke. Hun er smuk og har en guddommelig udstråling, og så smager hendes opskrifter altid af mere. Læs hvilke andre kogebøger jeg har i min samling på bloggen: www.heltnaturligmor.dk Meget mere alletiders Karoline, en skøn kogebog med de allerbedste Karolines køkken opskrifter. Se hvilke kogebøger jeg ellers har i køkkenet på bloggen: www.heltnaturligmor.dk