Hejsa!

Velkommen til mit lille hjørne af bloggesfæren. Jeg hedder Pennie og blogger her på heltnaturligmor.

Mit mål med denne blog er at hjælpe alle slags familier og gøre det lettere for jer at leve lidt sundere i hverdagen. Jeg viser jer mine tips og tricks, lækre opskrifter og kommer med gode råd jeg har oplevet på min egen sundheds-rejse.

Hvordan opstod “Heltnaturligmor.dk”?

For 6 år siden sad jeg i en helt anden situation, ja faktisk føles det nu som en helt anden verden.

Vi havde forsøgt at blive en familie i næsten 10 år! Vi prøvede ALT; insemination, ICSI og IVF og til sidst gav vi op. Min krop kunne bare ikke blive gravid. Det var et kæmpe nederlag for mig, og jeg synkede dybt ned i en depression.

I et forsøg på at få det bedre med mig selv og få min krop tilbage på et naturligt spor efter flere års (unaturlig) hormon indtag, ændrede min mand og jeg vores spisevaner. Vi tog en beslutning om at udelukke sukker og stivelse fra vores kost og spiste i 2 år ret striks lowcarb.

Det forandrede vores liv for evigt!

Og som et lille bonus, blev vi for 3 år siden forældre til den dejligste lille pige, Dianna – på helt naturlig vis!

Læs mere om min historie her.

Our little miracle, Dianna. We tried to concieve for 10 years and even had help with hormone treatments and IVF, and at last we gave up! After changing our diet to lowcarb and removing processed foods from our diet, out of the blue I became pregnant!! To read more about my story, visit my blog; www.naturemama.net infertility, pcos, pco, endometriosis, lowcarb, lchf, trying to get pregnant

Som mor synes jeg jo at det er SINDSYGT vigtigt at promovere og sprede budskabet om denne sunde og fantastiske livsstil!

Det siges at denne generation af børn har en kortere forventede levealder end deres forældre….

Når jeg som mor ved, at min baby’s generation har en større chance for kræft, hjertekar- eller autoimmun sygdom – ja, så bliver jeg nødt til at gøre noget! Mit mål med denne blog, er at gøre det lettere for dig og din familie at leve sundt – og dele mine egne erfaringer fra vores familie.

Det med småt…

Altså nu er jeg jo ikke doktor, sygeplejerske eller sundheds”freak” på nogen måde! Jeg er en MOR. Jeg vil bare det bedste for min (og din) familie. Jeg går op i at min familie er glad og lykkelig – og det tænker jeg også du gør!

Faktisk elsker jeg at være i mit køkken – det er der jeg slapper af, kan være kreativ og føler mig i mit ES! Jeg finder på nye opskrifter hver uge og deler dem gerne – og hvis du vil læse med, kan du skrive dig op til mit nyhedsbrev og få alle mine nyeste opskrifter sendt direkte i din indbakke!

Hvis du er ligesom mig og HADER spam. Bare rolig, jeg sender kun mit ugentlige nyhedsbrev en gang om ugen!

Er du også en heltnaturligmor?

Se, det der med at ændre verdenen kan man ikke gøre alene. Men jeg tror virkelig på, at som kvinder – og ISÆR som mødre, så kan vi gøre det sammen! Vi føder, fodrer, opdrager og opfostrer den næste generation af verdens borgere. Og ikke kun det – Kvinder og mødre styrer størstedelen af pengene der bruges i husholdningsbudgettet!

Vi har magten!

Den der har evnen, har pligten!

Du kan også tilslutte dig min facebook gruppe for daglig støtte og opmuntring fra andre mødre – ligesom dig selv!

Hvad kan du finde her på bloggen?

Her hos Heltnaturligmor.dk finder du mine bedste opskrifter, tips & tricks til hvordan vi får en sund hverdag til at hænge sammen. Nogle gange kan tonen godt blive fjollet eller lidt nørdet måske – men jeg lover god underholdning og måske endda et grin eller to!

For det meste skriver jeg om min familie og vores (sunde) livsstil, og udgiver opskrifter på “rigtig mad” og naturlige remedier – men hvis du tilslutter dig facebook gruppen eller du følger med på twitter, instagram, eller pinterest  – så kommer du også til at høre historier fra mit liv med verdens skønneste hulemand, vores lille mirakel-prinsesse og 2 dejlige malamutter.

Men nok om mig – Lad mig høre lidt om dig!

Kom og besøg mig, læg en kommentar eller to og fortæl mig, hvad der gør at du gerne vil være en naturligmor?